Workshops

 

Vitar Horsens Rollespilslaug

Workshops

Her på siden kan du se hvilke workshops og andre klubaktiviter der er i Vitar i løbet af året og hvad det kræver for at deltage. Du kan også finde dem i vores kalender.

Det er også her du vil kunne se om de pågældende workshops er aflyst, samt på forsiden.

 

Ønsker man sig en workshop kan man meddele det til Helena på helena@vitarhorsens.dk og der vil blive fundet en mulig weekend.

 

Arrangementer i 2018:

 

Våben-workshop i weekenden 9.-11. februar

I weekenden den 9. – 11. februar skruer vi op for hyggen og de kreative sysler og inviterer til workshop, hvor du kan lave dit eget sværd, skjold eller andre rekvisitter til rollespil.

 

Vi ville gerne have lavet kostumer også, men Dea er desværre blevet opereret i hånden og kan derfor ikke deltage. Men hvis der findes kreative forældre eller medlemmer, som har lyst til at hjælpe, så hører vi meget gerne fra jer.

Kontakt Helena på 42 34 42 64, hvis du har lyst til at give en hånd med.

 

Workshoppen begynder fredag kl. 16.00 og slutter søndag kl. 14.00. Vitar sørger for mad, og for de, der ønsker det, er der mulighed for at blive til hygge og overnatning i klubben.

 

Prisen for deltagelse inkl. mad er 160 kr + prisen for materialer til det våben, du laver:

Sværd 110 cm: 120 kr.

2-håndsvåben: 180 kr.

Rundskjold: 150 kr.

Towershield: 250 kr.

 

Forskellige designs kan variere i pris.

 

Ønsker du at lave skjolde, skal det oplyses sammen med tilmeldingen samt design. Betaling af skjold skal ske sammen med tilmeldingen.

 

Tilmelding skal ske senest 1. februar på: workshop@vitarhorsens.dk

Betaling via MobilePay senest 1. februar til 60 72 25 72.

 

Ønsker du at overnatte skal du selv have sovepose, liggeunderlag mv. med samt slik til hygge om aftenen. Drikkevarer skal købes i klubben.