Bosættelsen af Minhiriath

 

Vitar Horsens Rollespilslaug

Vi spiller fra 2018 i Boller Overskov. Hvis man kommer fra Bollervej og kører op af Nordrevej, er det den første parkeringsplads man skal ind af.

 

 

Skal du bruge hjælp til at opsætte din karakter kan du komme op i Fantasiens Port om tirsdagen og få hjælp til dette.

Er du igang med din bg eller måske allerede skrevet den færdig kan du sende den til vores nye mail som hedder tolkien@vitarhorsens.dk

Velkommen til den nye verden og lad fantasien begynde...

Den fjerde alder begyndte efter Sauron var besejret og hans Hersker Ring var blevet ødelagt. Herredet og kongerigerne Arnor og Gondor blev restaureret. Det markerede menneskenes stigning og Elves forsvinden. Gandalf, Elrond, Galadriel, Bilbo og Frodo sejlede efter De Udødelige Lande.

 

Femogtres år er gået siden begyndelsen på den fjerde alder. Dværgene vendte tilbage til deres miner i Moria. De fleste af elverne drog til De Udødelige Lande på den anden side af havet. De få af mørkets tjenere, som overlevede slaget i Mordor og Saurons død. De har siden da levet liv på flugt. For dette var nu menneskets storhedstid. Rohan og Gondor lagde store mængder ressourcer i at alle Saurons håndlangere skulle udslettes, samt alle der havde en mørk forbindelse til ringen. På trods af dette løber mange Orker stadig rundt og gemmer sig i skovene. Og selvom deres herrer ikke længere er til, er de der dog stadig. Sauron og Sauroman's død har kun gjort Orkerne mere aggressive i deres jagt og kultur. Hvor de før skulle tage imod ordre, og indføre sig efter, at ingen af dem rigtigt havde noget at skulle have sagt, er de nu tvunget til at leve i et stammesamfund.

Bosættelsen af Minhiriath