Ekstra scenarie


Vitar Horsens Rollespilslaug

Ekstra spil

Egmont højskolen

Jeg underviste sidste år et hold fra "familiecamp" på Egmont højskolen for handikappede. Konceptet er sommerferie for familier, hvor en person er handikappet, det kan være et barn men det kan også være mor eller far. Campen afholdes i uge 29. 

I år ville vi gerne lave en landsby på stranden, der er baseret på BEASTfolk/middelalder, hvor kursisterne kunne deltage i et mere realistisk rollespil end kamp og skattejagt. 


Imidlertid blev der ikke et hold til undervisning i år, men i mellemtiden har børneholdet lagt an på at der er en landsby, de kan besøge. 
Derfor er der en unik mulighed for en uges rollespil med mad og drikke, lejrliv med adgang til både toilet og bad - med andre ord ren luksus, dog skal man forholde sig at der i løbet af dagen kommer "gæster" der ikke ved så meget om rollespil, men bare gerne vil være med, og at nogel af disse gæster er handikappede i forskellig grad, så man skal have empati og vilje til at deltage i aktiviteterne heromkring, vi har tidligere skrevet at der var et depositum, det er slettet, så pladserne besættes efter først til mølle,de første 10-15 er helt gratis, kommer der flere skal disse betale 500 kr til mad. Dem der deltager hele ugen modtager 12 xp til vores månedlige spil. 

Praktisk info: Vi stiller by op søndag den 14/7 fra kl. 12 og piller ned søndag den 21/7 fra kl. 09, man skal selv sørge for transport, igen skriv til 60 72 25 72, hvis vi skal finde plads i en bil.Du sørger selv for kostume, du kan fint bruge det du ellers bruger, blot tilføje en Dyrisk del, det  kan være hale, øre, pels eller lignene.

Når man tilmelder sig får man grundhistorien og reglsættet ( meget lille) du må selv medbringe telt hvis det kan passes ind eller kamofleres, eller du kan sove i de fælles telte vi stiller op, du må sælge rollespilsudstyr og tilbehør du selv har lavet.


Du må som sædvanlig ikke medbringe mobil, slik, sodavand eller sprut. 

Tilmelding sker via dette link eller sms til 60 72 25 72 senest den 25. juni