Flerdagsscenarie 2019

 

Vitar Horsens Rollespilslaug

Walk the Plank

 

“Kaptajnens log. 12. maj 1639

Trou Brasseux

Tortuga.

 

Tortuga er den sikreste tilflugts ø for de frie sømænd. Eller Buccaneer som englænderne og franskmændene kalder os. Vi har forstærket fortet her i Trou Basseux. I selve indsejlingen har de forskellige kaptajner sænket de sidste par skibe de har bragt til prise. Det skal ikke blive nemt for dem når de kommer…”

 

Kaptajn James Mallet, kiggede op fra sin logbog. Sejlet var blevet større. Han kunne se det sorte flag i toppen. Hannibal Cornet, en dygtig kaptajn. Men frygtelig naiv. Mallet havde hele tiden vidst at han ville blive brugbar. Nu havde han fået Cornet til at kapre et mindre handelsfartøj. Dette skib bar posten til Guvernøren på Jamaica, og det var af stor interesse. Han skønnede at skibet ville anløbe havnen om en halv time. Han ville selv tage imod det.

Selvom han vidste hvad det bragte……

 

Kom med til årets flerdagsscenarie i Kristi himmelfartsferien d.30. maj - 2. juni, når vi begiver os tilbage i tiden og rammer øen Tortuga, piraternes paradis. Krudtvåben, dueller og skatte er en del af hverdagen her. Samt en tur på den lokale kro eller bordellet

 

Vi spiller i år på OE-pladsen ved Nedenskov Sø ved Brædstrup og der vil være indskrivning fra kl. 10 og spilstart kl. 12. Det er muligt at komme og stille op dagen før, hvis man skal stille større teltplads op.

 

Det er en rigtig god idé at læse historien og regelsættet, da der f.eks. bliver forklaret hvordan du tilmelde dig.

 

Prisen for dette års spil er:

 

Medlemmer af Vitar: 525 kr.

 

Ikke-medlemmer: 575 kr.

 

Som en lille ekstra ting er der for alle 18+ spillere et 12-timers spil weekenden efter med rigtigt krospil inkl. alkohol til rimelige priser.

 

Tilmelding og betaling til scenariet er senest d. 1. maj

Bg´er skal sendes til 2019@vitarhorsens.dk senest 13. maj

 

Ønsker man at spille NPC skal gm-gruppen modtage en god forklaring og senest have det mellem d. 1. og 10. april.

 

Der er afhentning kl. 16.00 om søndagen. Forlader man området før godkendt oprydning eller uden gyldig grund pålægges bøde.

 

 
 
Medlem 525 kr.
Ikke medlem 575 kr.
 
 
 
Kaptajn 18+
Førstestyremand 18+
Almindelig besætning
Øboer
NPC
 
Medbringer eget telt/udstyr til soveplads
Behov for en soveplads