Mythodea


Vitar Horsens Rollespilslaug

Turen går til Mythodea 

Skal du med?

Ved lysets kant


Spejlverden er blevet ødelagt, men krigen mod de fortabte ødelægger stadig Mythodea. Verdens Smedjen er tabt for evigt, og Mitrasperas skæbne hviler endelig i dødelige hænder.

I disse tider sender krigsrådet bannerne til vestkysten. Der håber de på et sted af gammel magt og mysterium at finde svar på den evige konflikt mellem elementerne.


Hemmelighederne i en fortabt by skal udforskes, før de fortabte kan generobre stedet. Men de største hemmeligheder synes at lure dybt under overfladen, mens første tegn på en ny og ukendt fjende fremstår i horisonten...


Endelig skal elementerne også stå over for arven af Exar Charon, Justitsherren. For han kræver nu prisen for hans støtte i kampen mod de andre primordialske skeptikere og bevis på, om bosætterne er værdige til at besidde hemmelighederne under Methraton Thul, den sidste store by af de gamle verdens herskere...Tidsrummet er den 28/7 til den 4/8. 

Det vil sige vi køre kl 4 om morgenen den 28/7.
Turen vil være for folk på 15 år og op, det er vigtig man tænker over om man kan være væk så længe. 31628, Rittergut Brokeloh 1, 31628 Landesbergen, Tyskland tæt ved Hannover.


ConQuest Regler for mindreårige:
Børn i kamp: Forældre eller værger af mindreårige deltagere skal altid være tilgængelige i kampe eller kampsituationer såvel som i by- og restaurationer.


I by- og restaurationsbranchen gælder følgende regler:
Unge under 16 til 23:00 og under 18 år indtil kl. 24.00.
ConQuest forbeholder sig retten til at bortvise værgen eller værgen og hans / hendes børn fra begivenheden i tilfælde af brud på denne regel.


Værge:

Alle mindreårige deltagere har brug for en voksen og legitim værge deltager i arrangementet.

Værge papir kan printes på:
https://www.live-adventure.de/ConQuest/dateien/Aufsichtspflicht.pdfVitars Regler for mindreårige deltagere:
Deltagere som er under 18år skal følge deres værges ord, og vi forbeholder retten til at kontakte forældre omkring konflikter og eventuel hjemsendelse / hentning, som vil foregå på egen regning i tilfælde af gentagne problemer.


Myg og klæg:

Alle bør medbringe myggebalsam og evt. piller hvis man er allergisk, myg og klæg er kæmpestore.


Rejseforsikring:

Alle deltagere skal have en gyldig rejseforsikring, hvis det går galt dækker det gule sygesikringskort IKKE:


Biler til turen:
Alle biler skal dokumentere betalt vægtafgift og forsikring, bilen der skal trække trailer skal naturligvis kunne det efter tyske regler, ejeren af bilen holdes ansvarlig herfor, trailerens registreringspapirer medbringes og opbevares forsvarligt. Vitars trailer er ikke godkendt til kørsel over 80 km/t.


Kostumer:

Krav til kostume m.v. Man skal fra onsdag til lørdag aften være i kostume, men da vi skal være lejesoldat vil det være op til en selv hvordan man ser ud. Vær opmærksom på at billetprisen ikke inkluderer lommepenge og at alle bør have adgang til 500,- kr i reserve til ekstra mad, drikkevare. Det er ikke sjov at løbe tør i 40 graders varme.Kontakt: Udfyldte værge papirer hvor kontaktoplysninger indgår.


Økonomi:
Billet: 1194.- kr
Mad Penge: 1556.- kr
Benzin: 400.- kr
For Lejre: 300.- kr


I ALT: 3450 indbetales på 6509-0003889890 senest. 16 juni 2018.


Billet og forlejr betales så snart alle deltagere har indbetalt deltagergebyret, benzinpenge overføres til de respektive bilers fører, madpenge administreres af to af turens ledere, deltagere under 18 får dagligt udbetalt et beløb til mad, som de så selv administrer sammen med deres værge.


Lommepenge:

Op til den enkelte. “Kan opbevares af værgen, for sikkerheds skyld.” Der er mulighed for at hæve penge via automat på pladsen, og ekstra penge kan derfor overføres til dit barns værge, som så kan hæve dem ved næste givne lejlighed. Men prøv at undgå denne ulighed, da det er administrativt besværligt. 

 
 
 
 
 
 

Tilmelding er påkrævet for at deltage til Mythodea. 

Når din tilmelding er modtaget modtager du et betalingsid og betalingsoplysninger