Om Vitar


Vitar Horsens Rollespilslaug

Om Vitar

Vitar Horsens Rollespilslaug blev til i oktober 2006. På foranledning af Det ny  Teater blev der nedsat en arbejdsgruppe, som over et par måneder diskuterede grundlag, værdier og principper for en rollespilsforening og lavede vores første vedtægter.

Arbejdsgruppen var ret nervøse, da vi skulle have stiftende genralforsamling og klokken efterhånden var 18.50, og vi ikke havde set et øje. Men lige før kl. 19.00 måtte vi hente ekstra stole og pludselig sad der 80 mennesker i salen. Det var en ret fantastisk oplevelse.

 

Vi vidste ikke ret meget om kommunale tilskudsmuligheder, men vi var så heldige at Bjerre idræts´- og efterskole gerne ville have et arrangement for alle elever og lærer. Og det lagde det økonomiske grundlag for rigtig at komme igang.

 

Vi har helt fra starten haft liverollespil i skoven ved Hansted en gang om måneden - hele året rundt.

De første år brugte vi skoler og haller ved siden af, og sidste år fik vi endelig klublokaler på Nordrevej 14, hvor vi laver så mange aktiviteter hver uge, som vi overhovedet kan.


Vitar drives i det daglige af den hårde kerne - de få frivillige - som lægger næsten alt deres fritid i foreningen. Men vi er meget åbne, så har du lyst til at yde en indsats er du meget velkommen og vi hjælper og støtter alle de initiativer vi kan, faktisk bliver næsten alle ansøgninger godkendt.