Figurspil-Tabletop


Vitar Horsens Rollespilslaug

Hver onsdag mellem kl. 18 og 22 ruller figurspillerne landskaber, terninger og figurer ud i klubhuset på Nordrevej 14 i Horsens og udkæmper blodige kampe på slagmarken.


Der spilles primært figurspil som Warhammer 40k – men andre bræt- og figurspil tages gerne op, hvis nogen ønsker det.


Indimellem afholdes der workshops med bl.a. figurmaling m.v.


Har du spørgsmål eller lyst til at være med, så kontakt Morten på mail: morten@vitarhorsens.dkeller telefon: 20640428.


Du er også altid velkommen til at kigge forbi på en spilaften og se, hvad vi laver.

Figurspil & Tabletop

Forhistorie:

I tidernes morgen da dragerne på himlen skyggede for solen og jorden gungrede af dragon ogres lustige lunten, boede der på Shamrock Island 2 Old Ones, som hed Guinness og Murphy.

De var så glade for hinanden at de med tiden fik de 15 børn, som i dag kun er kendt som The

Leprechauns. Da de 2 Old Ones forlod denne verden fik hver Leprechaun 1/15 del af Shamrock Island, som deres personlige len. Øen selv var gemt i en magisk tåge, så ondsindende kaoskræfter ikke kunne nå den. Og således gik årtusinder og alt var såre godt.

Men intet varer evigt, heller ikke magi. De før så frodige kløvermarker begyndte at visne i sol og rådne i regnvejr, og The Leprechauns var fortvivlede.

Men så en mørk nat ved midvinter lagde et skib til ved øen og to besynderlige skikkelser gik i land. De præsenterede sig som Vogel & Blutkopf og lignede godt nok nogle af de typer som deres forældre havde advaret dem imod, men i deres desperation bød The Leprechauns dem ind til et krus øl.

Vogel & Blutkopf talte længe og overbevisende om nødvendigheden af FORANDRING og om dødeliges BLODS essentielle egenskaber som gødning af kløvermarker, og inden natten var omme havde Shamrocks nisser ophævet magien omkring den grønne ø. Nu var øen synlig for hele verden og således kom krigen til Shamrock Island.


Denne åbne Warhammer kampagne foregår på øen Shamrock vest for Albion.