Formand:

Jan Dybdal Knudsen er fra 04/07/86 og lageruddannet med et særligt gen for at omgås børn, måske fordi han har nemmere ved at komme i øjenhøjde med ungerne, da han jo er en lille, rund mand. Jan er desværre langtidssygemeldt med et dårligt knæ og en dårlig skulder, hvorfor vi ikke ser ham til så mange aktiviteter, som han gerne selv ville, til gengæld udfylder han sin formandsrolle så godt at han i 2020 blev genvalgt for 6. gang.Næstformand:

Chris Hansen er fra 04/01/97, han arbejder i jord og beton. Han er primært liverollespiller, Chris sidder på sit tredje år i bestyrelsen i denne omgang, han har mange gode ideer og kommer jævnligt med guldkorn, der kan afslutte enhver uenighed, hvilket bestyrelsen har god brug for. Chris har en fantastisk kontakt med de unge spillere og er frivillig i Fantasiens Port.Kasserer, Webadmin og Eventkoordinator:

Helena Märcher er fra 25/10/94 og har været aktiv som rollespiller siden starten, hun hjalp med sekretær arbejde før hun var gammel nok til at sidde i bestyrelsen, hvor hun har haft en plads siden 2010. I dag sidder hun med ansvaret som kassere samt hjemmeside, FB og PR, ligesom hun er vores eventkoordinator. Helena er en af de virkelig mødestabile, og hun deltager i ca. 80% af foreningens aktiviteter som frivillig og deltager. Helena arbejder som elev hos Midtgaard Farver.Sekretær:

Jens Pedersen er fra 31/05/ og sidder for anden omgang i bestyrelsen efter at have siddet som suppleant. Han sidder nu med sekretæropgaverne, som at skrive referat og indkalde til møder.klyngekontakt:

Daniel Pinstrup er fra 05/07/91 og har været aktiv i foreningen i mere end 10 år, Daniel har øre for sprog og er skrap til computer, han arbejder pt. På Danish Crown, mens han leder efter en læreplads som kok. Daniel er en superrollespiller, som forstår at inddrage alle omkring sig i spillet. Daniel møder altid op, når vi andre har meldt ham til frivillig deltagelse. Han er bl.a. aktiv i vores livekampanges GM-gruppe.Klub- og nøgleforvalter:

Troels V. Nielsen er fra 18/04/89 og kører taxa til daglig. Han har været aktiv rollespiller i mere end 12 år, de sidste 10 år også som bestyrelsesmedlem. Troels er klubforvalter og nøgleansvarlig, samtidig er han også en af dem, vi altid kan regne med stiller op, når vi kalder. Troels er superentusiastisk omkring udstyr, også en masse han ikke selv kommer til at bruge, så er du i bekneb, kan du jo spørge Troels om han har noget du kan låne. Troels spiller også rigtig meget P&P, du kan bl.a. træffe ham i klubben hver mandag.Menige medlemmer:Niels Flindt

Niels Ahlmann Flint er fra 04/11/85 og medstifter af foreningen, Niels er manifestationen af Vitar, han har naturligvis været med siden starten og har deltaget i mange ting, han har sammenlagt siddet i bestyrelsen i 10 år. Niels har et særligt håndelag for våbenbygning i skum og latex og står sammen med Helena for foreningens workshops. Han er særdeles vellidt blandt foreningens unge og har de sidste 3 år stået for Fantasiens Port tirsdag aften. Niels sidder også i GM-gruppen for livekampangen.Morten Stobberup

Morten Stobberup er fra 21/06/77 og arbejder som pædagog, han er tabletopspiller, disse er stadig forholdsvis nye i foreningen alligevel sidder Morten her i 2019 på sit 3. år i bestyrelsen, Morten har hovedansvaret for warzonegruppen som har egen hjemmeside m.v. fordi de egentlig har været en selvstændig forening. I bestyrelsen er vi glade for at de ville være en del af os og samarbejdet med Morten er meget positivt.Søren Smedegaard

Søren Smedegaarder fra 29/07/88 og er vores nyeste bestyrelsesmedlem. Han er ligesom Morten tabletopspiller og vi glæder os til de nye inputs han kan komme med.