Formand:

Morten Stobberup

Morten Stobberup er fra 21/06/77 og arbejder som pædagog, han er tabletopspiller, disse er stadig forholdsvis nye i foreningen alligevel sidder Morten her i 2019 på sit 3. år i bestyrelsen, Morten har hovedansvaret for warzonegruppen som har egen hjemmeside m.v. fordi de egentlig har været en selvstændig forening. I bestyrelsen er vi glade for at de ville være en del af os og samarbejdet med Morten er meget positivt.

-----------------------------------------------------------


Kasserer:

Søren Smedegaard


Søren Smedegaard er fra 29/07/88 og er for anden gang genvalgt som bestyrelsesmedlem, hvor han har tiltrådt pladsen som næstformand. Han er ligesom Morten tabeltop spiller og vi glæder os til de nye inputs han kan komme med.

-----------------------------------------------------------Næstformand, Webadministrator:

Troels V. Nielsen


Troels V. Nielsen er fra 18/04/89 og kører Busser for Horsens kommune til daglig. Han har været aktiv rollespiller siden 2007 og i 14 år også som bestyrelsesmedlem. Troels er Klynge- klub og nøgleforvalter, samtidig er han også en af dem, vi altid kan regne med stiller op, når vi kalder. Troels er superentusiastisk omkring udstyr, også en masse han ikke selv kommer til at bruge, så er du i bekneb, kan du jo spørge Troels om han har noget du kan låne. Troels spiller også rigtig meget P&P, du kan bl.a. træffe ham i klubben hver mandag.

-----------------------------------------------------------


Sekretær:

Henrik Mortensen


Henrik Mortensen 44 år gift og med en søn på 15 år. Har spillet pen and paper i 25år i forskellige udgaver i 25år. Derudover har jeg spillet figurspil som Warhammer, Mordheim og Kill team i de sidste 15 år. Har en del erfaring fra tidligere bestyrelser og håber at kunne hjælpe klubben igennem bestyrelsesarbejde

-----------------------------------------------------------


Menige medlem

Jacob R. Nielsen


Jakob har malet miniaturefigurer siden 1991, da han som 15-årig købte de første figurer. I klubben er Jakob aktiv på vores tabletop-aftener. Jakob brænder meget for hobbyens kreative del og er med til at afholde workshops omkring maling af både figurer og terræn. Jakob er gift, er far til 3 teenagere og bor i Torsted.-----------------------------------------------------------


Suplianter:


Sam Dragnes Brix


Tekst om Sam Kommer

-----------------------------------------------------------


Anette Vennevold


Anette Vennevold er fra 10/12/88 er gift, har to drenge en på 9år og en på 15år Har spillet liverollespil før i tiden. Spillet pen and paper i ca 8år, med nogle års pause. Men er vendt tilbage. Er begyndt at spille Kill team. Er kreativ når det kommer til at gravere i glas.

-----------------------------------------------------------